2007. december 21., péntek

Áttekintés

Mi történt az elmúlt néhány héten amiről nem is írtam?

  • Elvittem a tűzpiros jakkot éves felülvizsgáltatra. Természetesen minden tökéletes, széndioxid, szénmonixid kibocsátás határérték alatt (majdnem a szokásos alsó határ alatt is, ami azért meglep), illetve mentes minden egyéb mérges gőztől és gáztó. Ollé, egy évig lehet zúzni.
  • Úgy néz ki van BSc-m, legalább az...
  • Végleg átköltöztem, mindenhova bejelentettem az új címet. Ez összvissz három helyet jelent: bank, biztosító és a Maistratti (valamiféle központi nyilvántartó, különösebben nem érdekel, hogy mi ez, a lényeg, hogy orvostól kezdve a nyugdíjpénztárig minden valamennyire közszolgálati társaság innen kéri el a címemet.
  • Februártól megemelődik (végre) a fizetésem. És még alkudtam is dezsőfőnökkel.
  • Csütörtökre költözési szabadnapot vettem ki... itt ilyenek vannak. Természetesen fizetett.
Most ennyi jut eszembe, ezek mindegyike megérne önmagában egy bejegyzést. Most ennyire futotta. Ez is csak azért jött össze, mert Helsinki reptér WiFi hálózatát éppen karbantartjék, ezért keleteurópai szokással ellentétben ingyenes a net és nem fizetés után kell esetleg reklamálni, ha nem megy valami. Még mindig meg tudok lepődni valamin itt. Ezek ellenére az időjárás szar.

3 megjegyzés:

  1. "Ezek ellenére az időjárás szar"... de legalább a net ingyér volt, és nem unatkoztál a Terminálban... Jó hazautat! Bár ha minden igaz mostanság már magyar földön vagy :)

    VálaszTörlés