2007. december 14., péntek

Pikkujoulu

Már napok óta az új lakásban zabhegyeznék, ha legalább arra lenne egy kis időm. A vackok átcuccolása ezen a héten is folyamatosan történt, igaz jóval kisebb intenzitással. Tegnap azért sikerült áthozni három bicajt az autóba és néhánytíz kiló egyébb cuccot. Ennek folyományaként már éjjel fél 11-kor otthon voltam készenléti állapotban. 11 után aztán biztos ami biztos alvás következet, vigyázó szemeim a mai napra vetettem: céges kiskarány buli! Ennek a jelentőségét a világ többi része valószínűleg nem tudja a helyén kezelni, de itt fontos éves megmozdulás. Általában minden szinten szervezõdik egy ilyen buli és, ha minden jól megy, akkor nem ütik egymást. Néhány napja volt a Roninmaki-s karácsonyozás, mára pedig a cégünk eseménye van beütemezve. Egyesek szerint ez csak egy újabb indok az ivászatra, de ezt a véleményt én nem osztom: nagyon meghitt légkörben a féktelen ivászatot megelõzi a féktelen evésztet.

Közben nehezen, de megírtam a tavalyi szakmai gyakorlatom beszámolóját is a héten. Már csak alá kéne írja a főnök, aztán mehetnénk diplomát igényelni. Eccerűen naccerű...

Tegnap kiderült, hogy az egyik haversrác a gyárból le fog lépni jövő hónap közepétől. Nagy pech, de legalább valakinek jobb lesz ezentúl. Mindenesetre itt az idő elgondolkodni lassan, hogy mi legyen a közeljövőben. Amint rájövök, megírom ide. Addig is kellemes hétvégét mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése