2007. november 30., péntek

Politika, család, kábítószer, lovak [FRISSÍTÉS #1 ]

A picit hatásvadás cím után akkor egy meredek témába csapnék bele: Érdekes weboldal jutott a karmaim közé a héten. Állítólag a kérdések őszinte megválaszolásával a gép kiköpi az ember gazdasági és társadalmi irányultságát. Az eredményt (ami magáért beszél) egy kétdimenziós koordinátarendszerbe képezi le:

A projekt weboldán érdekes példák teszik érdekessé és kívánatossá a teszt kitöltését. Ha nem figyelünk és őszintén vallunk diktatórikus, asszonyverő hajlamainkról, könnyen Sztálin mögött találhatjuk magunkat.
Megnyugvással töltött el a tudat, hogy egész távolra kerültek tőlem olyan személyek, mint az imént emlegetett grúz uriember, az örökifjú Hitler, ifj. George "dábljú" Bush, de még maga Margaret Thatcher is. Sikerült magam bepozicionálni szorosan Ghandi mellé, de tőlem nem nagyon messze zsibbad maga a Dalai Láma is.

Margaret Theatcher a teszt kitöltése után,
de még lefekvés előtt

Elit klubb, kár lenne kimaradni belőle. Azt éreztem, hogy a vertikális tengely alsó felére fogok kerülni, viszont bevallom, hogy nem gondoltam volna, hogy a mantissza origóhoz viszonyított bal oldalára sodródom. Nem tudom milyen szinten kell komolyan venni ezt az egészet, de minimum érdekes. Ez vagyok itt én:


Ha valaki kedvett kapott mindehez és tud angolul, próbálkozzon meg itt. Aki nem tud, az is megpróbálkozhat. Eredményeket pedig tessék már elküldeni kommentben (technikai segítség: az eredény oldalon lesz egy link, ami egy ehez hasonló képre mutat, na azt tesség szépen beilleszteni a kommentbe). A legnagyobb kommunisa között ajándék szovjetet sorsolunk ki.

FRISSÍTÉS #1: ez is érdekes lehet, EU kormányainak besorolása 2006-ból:
klikk bátran a képre, mert ez rohadt kicsi lett!

2 megjegyzés:

  1. Hihi, ott vagyok a koordináta-rendszerben, ahol Finland az országok közti eredményben :-))))

    VálaszTörlés
  2. you and me are two of a kind...
    http://www.politicalcompass.org/printablegraph?ec=-5.38&soc=-2.31

    A dalai lama mellett a helyunk.
    Free Tibet!

    VálaszTörlés