2007. november 29., csütörtök

Komplikálódok

Természetesen nem mennek olyan simán a dolgok, ahogy kéne nekik. De csak sorban:
- megjelent egy vicces felhívás az ETR nevű szuperprodukcióban, hogy legyek olyan szíves befizetni 109000 forintot tandíj gyanánt. Picit jogosulatlannak tűnik a követelés, ezért igyekszek minden követ megmozgatni, emailek tucatjait terítem a magyar kibertérben. Már olyan személyt is sikerült megszólaltatni az ügyben, akinek fogalma sincs az egészről, sose hallott rólam, (én se róla), meg egyébként is hagyjam békén. Sebaj, holnap egy nagyteljesítményű felsőkategóriás hordozható számítógéppel megtámogatva veszem fel a harcot az egyetemi bürokráciával. Ja, hogy péntek lesz és kb. reggel 8-kor mindenki, aki él az egyetemen és el lehetne intézni valamit, az elmegy? Hát ez pech. De én nem adom fel!

- sikerült valamilyen furcsa módon egy tantárgyat felvenni egy olyan félévre, aminek már egy éve vége van, de csak utólag sikerült beiratkozni rá. Mindezt hogy, az már csak a T. Tanulmányi Osztály tudná megmondani, de ilyenekkel már zaklatni se merem Őket. Részletekbe inkább bele se mennék...

- szigorlat 2 vizsgám lenne, szeretnék rá jelentkezni. Persze jelentkezéshez fel kéne venni a tantárgyat. Felvétel meg a félév elején szokot történni. Részletkérdés, hogy én a félév közepén tudtam csak beiratkozni. Csak azért nem izgatom emiatt magam, mert ha véletlenül fel lenne véve a tantárgy, akkor se tudnék rá jelentkezni a ki nem egyenlített tandíj miatt. Ezt persze esélytelen tisztázni, mert hisz csütörtökön fél háromkor (magyar idő) ugyan miért is lenne bárki az egyetemen, akit telefonon el tudnék érni? De majd holnap erre is rámozdulunk, szigorúan reggel 8 előtt...

- végezetül: sikeresen elnyomtam egy use case diagrammot a diplomamunkámban.


De egy pozitív hozadéka azért van a dolgoknak: sikerült találni egy olyan embert a tanulmányi osztályon, aki hajlandó levélben válaszolni a szünni nem akaró problámáimra. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok neki.

És akkor itt említeném meg főszponzorunkat, aki holnap személyesen, mindenféle nagyteljesítményű felsőkategóriás hordozható számítógép nélkül próbál az ügyemben eljárni. És még thesis is nyomtat, online feltölt, cd-re varázsolt és deszkába ró. Remélem majd jól berúgunk és a hasunkat fogjuk fogni a nevetéstől ezekre visszagondolva, ha egyszer minden elintéződik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése