2007. május 25., péntek

Szombat délután

A péntek delután nem szólhat másról, mint egészséges életmódról és úszásról. Ennek jegyében felejtettem otthon reggel az úszónadrágomat és buktattam hasra a naccerű elgondolást. A h betűre feltéve a pontot adtunk még egy pofont a szarnak és elmentünk a kedves kollegákkal zabálni egy kínai étterembe. J.Álmos felhívta a figyelmünket, hogy 7,50 mértékegységbe kerül egy diák élelem, arr számítani se mertem, hogy ennél végül olcsóbb lett. Hüledeztem egy sort, miközben átszámoltam konvertibilis szingapúri micsodára az összeget, de az étterembe megadtam magam, mert egész szép adagot hordott ki a pinczér, aki egyesek szerint a tulajdonos maga, mások szerint viszont nem az.





Az élelemmel meg voltunk elégedve, a kedv is csodás volt, kicsit furcsa volt viszont, hogy a legvégén 30 aprópénzt kellett fizessek a síma vízért.
Utána még elfogyott 4 üveg sör is, fogalmam sincs, hogy történt. az a lényeg, hogy mindenki megivott egy egész üveggel.
A mai napra maradt egy kis Windows install (félelem és reszketés), Call of Duty, ahol már nem mindig az utolsó vagyok és grillezés. Lakotárs gyerek vett egy minigrillt, amit ki kellett próbálni. Egész jó dolog, kár, hogy kicsit odakozmált a kvázi-kolbászom a rácsra. De finom volt, a cucc pedig egész használható.

Kedden jön a néni, kéne takarítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése