2007. május 14., hétfő

Reset

Elnézést kérek mindenkitől, de kénytelen voltam kicserélni a blogom kinézetét, mert megerősített információk alapján az Internet Explorer 6.0 megadta magát a gondosan összetákolt kinézetemnek. Ezért egyelőre jobb híjján egy kevésbé testreszabható, de legalább remélhetően stabil bőrt húzok a blogra.

Szombat óta nem jelentkeztem, persze ennek is meg van az oka: a legfontosabb, hogy nem történt semmi érdekes. Még ezen a napon, a jólmegérdemelt úszás után csepp pihenés (közben jól belamározáss, köszönet érte Sándornak, a nap szponzorának, aki olyan élelmet varázsolt, hogy még mindig nyögök a gyönyörüségtől), majd szemrevételeztük a KOAS Tenant Council által szervezett grillezést. Ingyért lehetett makkarát kapni csakúgy, mint puncsot, csakis a készlet erejéig. Megismekedtünk néhány zöldfülüvel is, persze csak az, aki vette a fáradtságot és levontatta magát lifttel az épület mellé. Mi konkrétan 8:27 perckor léptünk le, hamar be kellett izzítani a vasat egy jó kis gémre. Újabban a Call of Duty fedőnevű lövöldözős játékkal ütünk agyon egy órát naponta az időnkből. Hálózatban játszunk, általában hat ember, akik két csapatba szerveződnek. Ez alapjén egy lengyel és egy magyar osztag öli halomra egymást a virtuális világban, szigorúan az évszázados lengyel-magyar barátság jegyében. Általában borul a papírforma és a nagyhatalmi babérokra törő magyar különítményt szarrá veri a lengyel tized. Bár egyre kisebb a különbség, sajnos még esélytelen a fordítás. De dolgozunk az ügyön, ha változás állna be, mindenképpen értesítem a mélyentisztelt nagyérdeműt.

Másnap, Vasárnap, a napra való tekintettel nem játszottunk COD-ot, ezzel megszakadt a 6 napos sorozat (ma este is megszakadt). Cserébe szenvedtünk Pazo kollega gépével, de sajnos nem nagyon jutottunk előbbre, úgyogy vegül az "Intallálj új Winfost!" jótanáccsal engedtem útjára.


Ma abszolút semmi nem történt, hacsak nem számít, hogy dolgoztam (a szó legszorosabb értelmében), elmentem venni néhány kiló chilei almát és narancsot, majd pj kollegával rohantunk egy cseppet.

Ajánlom magamat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése