2007. március 17., szombat

Kuala Lumpurban

Joreggelt vagy barmi mast!

Elnezest az ekezetek hianya miatt, de egy malaj turistakozpontban vagyok es nem, hogy magyar billentyuzet nincs, de kinai nyelv van. Nem tul olasz. Roviden eddig: tegnap delutan 5 korul Johor Bahru buszallomasra ertunk, ahol egybol letaroltak minket a busztarsasagok. Kicsit mas, mint otthon, rengeteg tarsasag van es tenyleg verre meno versenges. Egy alak vegig kovetett minket, amig donbtottunk, majd amikor egy masik tarsasagot valasztottunk, elszakadt a cerna es elcsattant nehany pofon. Kicsit megijedtunk, hogy uszott a penzunk (30 Ringgit), de vegul elinteztek egymast kozt es minket a buszhos kisertek. Eszmeletlen kenyelmes busz volt, egy sorban 1+2 szek, nem 2+2.Tobb hely volt a labnak is, le is lehetett ereszteni a hatat, olyan volt, mint egy jobb fotel. Ejjel 12 kornyeken megerkeztunk, szereztunk egy ocso hotelt (max 1 csillagos).

Ma reggel koran keltunk, hogy eljussunk a Petronas ikertoronyba. Ez a toronypar jelenleg a masodik legmagasabb epulet a vilagon (talan kommunikacios antennakat nem szamolva). Reggel oriasi sor, csak ingyen lehet bemenni es csak napi 1200. Megszereztuk a jegyet 12:30-ra. Rengeteg kep keszult, ahogy hazaerek, igyekszem kozkincse tenni.

Most sietes van, 8 perc mulva privat busszal varosnezo korutra megyunk... :) A legjobbakat mindenkinek

3 megjegyzés:

  1. nagyon varjuk a kepeket!!!!!!!( gondolom az uj kameraval keszultek..)

    VálaszTörlés
  2. kinai irasjelek a billentyuzeten?huhh
    hat .....mit mondjak

    VálaszTörlés
  3. bocs, pontatlanul fogalmaztam: a blogger admin oldala volt kinaiul, kicsit tippelni kellett, hogy hova kattintsak es mikor!

    VálaszTörlés