2009. június 26., péntek

EUROPEAN MEGATOUR 2009

Üdvözlet mindenkinek!

Régóta nem írtam, de ezentúl minden teljesen másképp lesz!
Röviden annyit, hogy barátnővel (és félig egy kolleganővel) európai utazásra indulunk mintegy 20 perc múlva. Autóval jövünk-megyünk, terv nincs, vagy csak nagyon homályos, eddig van egy darab kompjegyünk, abban van minden bizodalmunk.

Szóval a tervezett útirány:

Finnország - Svédország - Dánia - Németország - Hollandia - Németország - Ausztria - Magyarország - Románia - Ukrajna(?) - Magyarország - Szlovákia - Lengyelország - Litvánia - Lettország - Észtország - Finnország.
A nyájas olvasóközönséget biztos érdekli, tegyük hozzá, hogy jogosan, lehet-e mindezt online követni? Természetesen lehet, a google mapsen meg lehet nézni ezeket az országokat és el lehet rajtuk csudálkozni, hogy mekkorák már. De itt a nyitóoldalon is lesz egy valami, ami megaszondja a tutit.

Szóval csóközön és ha minden jól megy, akkor relatív rendszeres jelentkezés lesz.

Aki meg tud finnül, az vigyázó szemével ezt is sasolja néha: ezt!

2 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá, műhódjaimat rátok szegezem. Remélem elemózsiát pakoltatok a kis tarisznyátokba bőségesen. Legyen szerencsés utatok sok szép élménnyel gazdagon! Csóközön!
    Pusu, pusu! Onnea!

    VálaszTörlés
  2. huuuuuu,hajrá! Lessük a beszámolókat,ugyhogy ne várakoztass sokáig! Szerencsés utat, s az erő (meg a GPS...) legyen veletek.

    VálaszTörlés