2008. október 7., kedd

Új sampon

Nem tudom, hogy megérintett-e a reklámmal fertőzött rothadó kapitalizmus szele, vagy csak a talált sampon felett érzett kéjes öröm mondatja velem, de VAN különbség sampon és sampon között! Tegnap ugyanis bekentem a hajam igazi Pantene Pro V L'Oreal Evital-vel, méghozzá abból a kettőazegyben fajtából és, ha hiszitek, ha nem, a különbség tapintható. Nem tudom, hogy a balzsam teszi-e, vagy csak beleképzelem, de a hajam sokkal selymesebb lett, mint az elmúlt megannyi hónapban bármikor is volt. Addig üssük a vasat amíg van alapon hamar vettem egy Head&Shoulders-t, ha már az is olyan drága.

Aki esetleg meg akarja érinteni a hajamat, az tegye meg.

disclosure: semmi közöm sem az egyik, sem a másik sampongyárhoz, eddig megrögzött kátránysamponhasználó voltam.

5 megjegyzés:

  1. Először is boldog 27-et, aztán itt egy videó amin derülhet az ember egyet:
    http://www.youtube.com/watch?v=7aZe_WSieSY

    VálaszTörlés
  2. Jokora utat jartal be a 'sampon de urzica' (csalansampon) -tol. Igazad van, mert van kulonbseg sampon es sampon kozott: most akkor Pantene vagy L'Oreal volt? Nem gondoltam volna, hogy ennyire elerzekenyulsz majd egy samponon, tiszta emo. Es mi a helyzet a szem alatti apro rancokkal? A te korodban bizony ezekre is figyelni kell. BOLDOG SZULINAPOT! (igy visszamenoleg is)

    VálaszTörlés
  3. L'Oreal volt termeszetesen. Es nem a samponon erzekenyultem el, hanem annak a fejemen kifejtett hatasan! es koszi szepen!

    VálaszTörlés