2008. április 20., vasárnap

Új frizura

Csütörtökön egy hirtelen jött impulzust követően meglátogattam a gyár földszintjén lévő fodrászasszonyt. Ő értette a dolgát, valószínüleg soha senki nem törődött még ennyit a hajammal: levágott egy kicsit, ritkított, majd a maradékot levágta; bekente zselével és vax-szal; megmosta, megszárította, picit benedvesítette, megint megszárította. Na nem ragozom, az a lényeg, hogy potom 25 készénzt csúsztattam a markába. A hatás viszont leírhatatlan volt: két ember (Z és J) teljes szívvel röhögött rajta, ma pedig azt is megkaptam, hogy 10 évet öregít az új haj. Végül is akármilyen mélyen megyek le, nem jut eszembe olyan alkalom, hogy meg lettem volna elégedve a hajammal. Úgy igazán. Ehez képest a mostani az egész jó arány lett.

Viszont 25 eurót még sosem fizettem ki erre a mókára...

3 megjegyzés:

  1. Képeket kérünk mellékelni!

    VálaszTörlés
  2. orulj, hogy nem uj vesere kellett koltsd azt a penzt. Kepzeld el, mit erezhet most szegeny Csarli. Lehet, hogy nem ehet tobb silot az olban, csak paprikat.

    VálaszTörlés
  3. képeket el lehet felejteni, majd lesznek úgyis Londonból!
    rokk: igazad van, csak szerintem az unikornisok nem ólban esznek paprikát, hanem a réten rétest és búzacsírát. De ez lehet nem igaz, én gyermekkori tapasztalatra támaszkodom,

    VálaszTörlés