2008. március 7., péntek

Ezthallgasdmeg: KALI

Ezúttal egy kevésbé ismert dob's'basszus lemezlovászra hívnám fel a figyelmet. A hölgy, aki civilben dizájner, kellemesen hallgatható, talán még liquid funknál is lazább muzsikával lepett meg engem, olyannyira, hogy azóta kiíródott audiócédére és a sárkánygyík is folyamatosan ezt bömböli (na jó, néha egy kis Belgával készülök fel a hangulatra, néha viszont nem). Ezt kéretik összeadni.

Tracklista hijján tájékozottabb olvasóm segítségét kérném: milyen zene van 10:20-tól, 31:14-től, illetve 37:26-tól. A szerencsés beküldők között egyéves blogelőfizetést, ingyenes vizisílehetőséget Jyvaskyla-ben és lejárt szemcseppet sorsolok ki. Az ajándék személyesen átvehető. Komolyan!

Adblock


(sajonos a teljes szäm meghallgatásához regisztrálni kell itt (www.imeem.com), illetve belépni, cserébe sokféle muzsikát lehet egész jó minőségben meghallgatni... ha minden igaz)

3 megjegyzés:

  1. Nekem az elso reszlet ismeros, megpedig Peggy Lee: Fever (You give me fever)-jerol van szo, termeszetesen mas eloadotol. Nem ertettem pontosan, h a szamra voltal-e kivancsi, vagy a bemixelt eloadora (gozom sincs kicsoda). Ami a masodik reszletet illeti, az Gheorghe Zamfir-tol szarmazik, o csak feldolgozta, de nem tudnam megmondani a cimet. A szam a siralyok sirasaval kezdodik (gyakorlatilag mar 30.07-kor), itt viszont a neni a refrennel inditott, majd belevagta az elejet es az egeszet ossze-vissza mixelte... Az utolso reszt nem ismerem.

    VálaszTörlés
  2. hello! igen, annyit sikerult az elso szambol is kihamozni, hogy mi az eredetije, azt is abbol a keves szovegbol... mindenesetre kosz a segitseget, akarmelyik gabriella is vagy :)

    VálaszTörlés