2007. augusztus 28., kedd

Itt az ősz

A mai nap reggele nagyon rosszul sikeredett: sikerült belegabalyodni egy kiadós esőzésbe, biciklivel nem volt egészen sikeres projekt. A lényeg, hogy az első néhány órában vízes nadrággal ücsörögtem a gyárban, ami nem volt igazán nyerő dolog. Na mindegy, végül is megszáradt, ha minden igaz. Egyre jobban gondolkodom egy autó vásárlásában, csak sajnos nehéz eldönteni, hogy milyen legyen a kiválasztott. Erősen hajlok valami japán dologra, esélyes a Honda Civic és a Mitsubishi Carisma. Ha valakinél ott rejtőzik a bölcs kavics, akkor kérdezze már meg, hogy mi a véleménye ezekről az autókról.

Hétvégén amúgy a szigeten voltunk, péntektől egész vasárnap estig. Ha melegebb lett volna, akkor kevesebbet átkozódtunk volna és többet úsztunk volna, valamint többet vizisíztünk volna. Sajnos nekem nem igazán működött az egész, hogy finoman fogalmazzak: nagyon nem működött. Lehet, hogy az első próbálkozás számlájára írom, azt viszont nem tudom erre, hogy utána nem bírtam kimászni a csónakba, hanem kivontattam magam a parta. Nem baj, majd legközelebb. A többi haversrác egész jól nyomta, C kollága például úgy döntött, hogy nem óhajt egy csónakba velem ülni a szigetre vezető úton, hanem inkább vizisízni fog. És meg is csinálta, bár ez a sport még neki is új volt. Fényképek vannak, de hogy hol, azt még én se tudom.

4 megjegyzés:

  1. Autó ügyben szerintem nézz utánna fórumokon, ott kiderül hogy milyen bajuk szokott lenni.Amúgy én egyiket se ajánlom, inkább valami német tipust,azok megbizhatóbbak.

    VálaszTörlés
  2. Te, én is a német autókat ajánlom. A japán is OK, amíg új. De utána az alkatrészek szerintem jóval drágábbak.
    A német autók jól össze vannak rakva (VW, Opel, esetleg ha mélyebbre nyúlsz a zsbedben: Audi, BMW)

    VálaszTörlés
  3. hóóóóó,mi ez? semmi autó!Reclaim the streets!!

    VálaszTörlés