2007. augusztus 1., szerda

Csodálatos szerdai nap

Tegnap megtörtént a vérvétel és egyebek. Sikerült egy nagyobb mennyiségű vért és egyébb dolgokat a központban hagyni. Jövő csütörtökig most semmi, addig igyekszek laktózmentesen étkezni, mert az sosem árt. Na jó, a doktornő a panaszok alapján két dolgot valószínűsített: vagy laktóz-, vagy glukózérzékenység. Remélem egyik sem a kettő közzül, vagy hát inkább ezek, semmint valami komolyabb. Szóval most egy hétig próbálom kerülni a tejczukrot. Itt annyira nem nehéz, mert, bár a világon az egyik legkisebb a laktóz-intolerancia, mégis rengeted élelmet készítenek ilyen módon.

Érdekes cikket olvastam a transindexen: "Amennyiben jövő vasárnap államelnök-választást szerveznének, a szavazók 65,8 százaléka újból Băsescura adná le a voksát. Második helyen Mircea Geoană helyezkedne el, akire az urnák elé járulóknak csupán a 6,6 százaléka szavazna. Továbbá Adrian Năstase a voksok 5,5, Gigi Becali 5,4, Corneliu Vadim Tudor pedig 5,2 százalékát szerezné meg." Ez azért egészen megdöbbentő előny. A teljes cikk itt olvasató el.

Az egyetlen öröm ma, hogy e főnök elment a háromhetes szabadságára. Bár kifejezetten nem zavart, így jobban lehetlesz koncentrálni.

Most rohanok tollaslabdázni.

4 megjegyzés:

  1. miket olvasol, Lajos?!

    VálaszTörlés
  2. mindig mindent! igyekszem azert kepben lenni

    VálaszTörlés
  3. 1.Boldog Névnapot
    2.Még nem mondtam le a képekről amiket SM-n és KV-n csináltál

    VálaszTörlés
  4. 1. köszi
    2. de egyszer próbálj meg rámszólni, amikor otthon vagyok és nem néhány km-re a gépemtől :)

    VálaszTörlés