2007. július 23., hétfő

Beef Jerky

Kiváncsi vagyok a nyájas olvasók közzül hány evett már a címben szereplő termékből. És hányan hallott már róla? Én tegnapelõttig ez utóbbi csoportba tartoztam, de azóta megváltozott az életetem. Nem akarok a dolgok elejébe rohanni, de nagyon finom volt. Kicsit tartottam tõle, mert eddig fõleg negatív dolgokat hallottam róla (talán egy Demokratában olvastam valamikor). A termék alapanyagát és annak elkeszítését blamálták, mert ugye milyen dolog már bél- és hátszínt fûszerezni, kiszárítani és megenni. Ezzel ellentétben gondolom a kolbász (hús bedarálása, fûszerezése és füstölése) már tökéletesen megfelelõ élelem az író számára, hisz nemcsak a hagyományt, de a fejlõdést is ötvözi a minõséggel. Mindenesetre a szerzõ monnyonle!

termék

Visszatérve a beef jerky-höz: sajnos nem fogok sajnos rászokni, mert elég borsos ára volt, 3 és fél pénzet kértek el ötven grammért. Finomnak finom, de talán ennyire azért mégse. Akit érdekel a téma kicsit bõvebben, az itt mûvelõdhet tovább: tékozló homár (bejegyzés alján rendelhető), szaku magazin, wikipedia.

6 megjegyzés:

  1. beef jerky,beef jerky,de hol vannak a képek !? áhhh.....

    VálaszTörlés
  2. ez a blogger.com meg miért jön be románul nekem.Semmi közöm nincs hozzájuk kivéve hogy elfoglalták a szülőföldem

    VálaszTörlés
  3. mi van ha tegyük fel taiwan-ba vagyok és onnan akarok kommentet hagyni.Honnan tudjam hogy mire kattintsak??? Ez az országfelismerő akármi nagyon sz*r megoldás sztem

    VálaszTörlés
  4. jol latod a problemat, nekem meg finnul kemenykedik, aztan azzal veszem el az élit, hogy atallitom a nyelvet! Ezt a kovetkezo kepen ajanlom: http://www.blogger.com , majd a lap aljan a kb 6-ik link. de ha fole mesz, a statuszbarban kiirja, hogy language.g

    gaz

    VálaszTörlés
  5. yesss,megmenekültünk,kössz müxik

    VálaszTörlés
  6. a cuccost pedig sajna megettem, mielőtt gondolkodtam volna. kép legközelebb vagy interneten lehet keresni. viszont amiket én láttam annál jobban nézett talán ki.

    VálaszTörlés