2007. június 13., szerda

Szombat és vasárnap

Múlt hetet leíró sorozatunk harmadik, befejező részéhez értünk. Csütörtökön szigetet szépítettünk, pénteken pedig dzsesszeltünk. Ehez képes a hétvége már nudli volt, de azért egy szót megér.

A pénteki naphoz kimaradt, hogy a biciklim haldoklik már egy ideje és rászántam magam, hogy elviszem a törökhöz kivizsgálásra. A török egy szudáni úriember, aki biciklijavítással tölti az idejét és keresi a kenyerét. A szemembe mondta: nem akar hazudni, szerinte minimum 100 készpénz, amibe kerül a hatsó fogastengely, a középső fogastengely és a lánc kicserélése. Ekkor még nem is beszélt a fékek kicseréléséről, az egyik gumi pedig repedezett és az egyik perem meg ugyancsak a végét járta. Ekkor döntöttem el, hogy én ezúttal új biciklit fogok beszerezni, ez meg jó lesz szpérnek. A helyzet adta lehetőséggel élve szombatra beterveződött egy jó kis városbejárás, szigorúan bicikli-felkutatás céljából. Ebből végül nem sok minden valósult meg, viszont majdnem vettem egy turmixgépet. Egészséges életmód, rostokban gazdak élelem... ilyen és ehez hasonló kulcsszavak forogtak a fejemben. Ez elmaradt, de vettem lisztet és vágódeszkát. Útban haza még egy csokifagyi is elfogyasztódott a részemről (a néni vegyes, pappzoltán pedig vaniliás fagylaltra adta a voksát).

Másnap nagyjából csak főztünk és ettünk. Erről többet itt lehet olvasni, és mivel már majdnem elkészült nekem is az első bejegyzésem, mindenkinek felhívom a figyelmét a következő kezdeményezésre: kezdeményezés. Angol nyelvű recepgyűjtemény, szigorúan elkészíthető étkekkel. Vigyázat, a blog hemzseg a helyesírástól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése