2007. június 4., hétfő

Fürdés a szabadban

Végre elérkezett Finnországiában is ez a nap: tegnap megmártóztam végre Finnország ezer tava közül egész pontosan egyben. Ez volt a Myllyjärvi. Nem merném azt mondani, hogy meleg volt, mert nem volt az. A tetején egész kellemesen el lehet lubickolni, viszont nagyon erős a késztetés, hogy az ember fenn maradjon a felszínen, lejjebb nem csak sötét erők dolgoznak, de ráadásul még hideg is van.

Hétvégére jutott még egy-két apróság. Először is péntek délutan az anyacég és a mi cégünk összeolvadása jegyében telt, móka és kacagás, hajókázás a Jyväsjärvin. Utána a mellette álló hajón mulatozás, amíg haza nem mentem. Képek itt:

ET-EK fusion day


Másik apróság: Agnieszkával felmásztunk a csodálatos kilátótoronyba. Nem túl rossz a látvány, bár igazából nem is túl különleges. Az utána megevett pizzáért jobban megérte felvánszorogni a városba... A képeket itt lehet megtekinteni:

saturday in the observer


Délután még egy étkezést is csaptunk Sándor és PaZo mester főhadiszállásán, éjjel pókereztünk egy jót, ahol az összes zsetonomat elvertem. Szóval mozgalmas hétvége volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése