2007. május 3., csütörtök

Jó az idő

A címben lévő állítás túlzó, de a hétvégét meggyilkoló 0-4 fok mellett ez már üditően hat. A jó időt A nap hőmérséklete rovat támogatja. A nap hőmérséklete: 5.2 °C. Ezúton is köszönjük...

Az a probléma jelen pillanatban, hogy semmi sem történik ebben a csodálatos faluban. Elmegyünk a gyárba dolgozni, dolgozunk ott vagyunk, hazamegyünk... innen már csak a saját hétköznapjaimat tudom leírni: két hete sikertelenül próbálom elpakolni a Szingapúrból elhozott és azótalegalább a táskából nagy nehezen kipakolt cuccokat. Bizony mondom, ha tudnám, hogy mi alatt nyugszik a fényképezőgépem, akkor lefotóznám az egy házbontásra hajazó szobámat. Amúgy a rendcsinálás kitervelése rendszeres program. Ha valakinek bármilyen ötlete van az ilyen kínos ügyek megoldására, esedezve könyörgok, hogy ossza már meg velem. Na jó, velünk! A szoba felperzselése, porig rombolása és lesózása most nem járja.

1 megjegyzés:

  1. Ajanlanam (melto) figyelmedbe a 'Csinalj rendet egymagad!' nevu fel-, esetenkent egesznapos programot. Elonye, hogy nincs szukseg semmifele operacios rendszerre, sot a bekapcsolva felejtett szamitogep kifejezetten hatraltat a program elinditasaban. A kesobbi bejegyzesedben felvonultatott kepsor alapjan viszont egyertelmuen rendet lattatsz a szobadban. Akkor most van rend vagy nincs rend?!?

    VálaszTörlés