2007. április 19., csütörtök

Sózott szilva

Tegnap, alig fél napi pihenés után, már a gyárban voltam. Kétségtelenül nem volt egy felemelő pillanat, de jól van ez így. Mindenesetre a helyszínre érve a lehető legjobb dolog történt velem: új projektet kaptam!! Nem kívávok a részletekben elmerülni, aki tudja, miről van szó, az átérzi ennek a súlyát. Ráadásul két napig csak üdülés van, mert a projektmenedzser valahol menedzseli magát.

A sózott szilva viszont nem jó.

A főnökkel váltottam néhány szót, kiderült, hogy ő a thaifüldi Redangon üdült két hetet. Ami nem lenne baj, de ő is búvárkodott. Hova jut így a búvártársadalom, ha mindenki, akinek kedve szottyan rá, elkezd búvárkodni? A probléma valós, véleményem szerint létező, mesterségesen elnyomott társadalmi feszültségeket hozhat a felszínre

Otthon még mindig nem sikerült rávennem magam, hogy mindent kicsomagoljak és a helyükre tegyem a dolgokat. Azt már meg se merem említeni, hogy hazautazás előtt mindenkitől összemásoltam a fényképeit és ezt se nagyon sikerült átnyálazni. Mondjuk 40 GB kép elég tekintélyes mennyiség. A legjobbak majd felkerülnek a világhálóra.

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom jóember tudod e, de a blogod át van irányitva egy másik helyre. Legalábbis ha behivom valami francia blogszar jön be. De kicseleztem :).

    VálaszTörlés