2007. április 4., szerda

Új fényképek

A szemfüles és hűséges olvasók már bizonyára észrevették, hogy ma reggel felkerült két új fényképalbum a szingapúri képekhez. Igen, az egyikben a Jurong madárparkban készült lenyűgöző photók vannak, a másikban pedig az ugyan aznap meglátogatott kínai kertben készült képek.

A madárpark maga csodálatos, nagyjából másfél Kossuth kert méretű, viszont közlekedik benne egy egysínű csodavasút (gy.k. monorail). Madár annyi van, amennyi nem szégyel, ami azért nem rosszm ha már madárparkról van szó. Persze mindenféle teremtmény megtalálható itt, kistestű-nagyfejű, nagyfejű-kistestű, csendes, halk, rikácsoló, és ezek kombinációi. Sajnos nem különösen értek a madarakhoz, így sok hasznos dolgot nem tudok leírni. A képeket viszont itt lehet megtekinteni.

Hazafele menet beugrottunk a kínai kertbe. Nagyszerű park, renben van tartva és éjszaka is biztonségos, bár ez inkább Szingapúr érdeme. Az itt található tavakban annyi és akkora hal van, hogy éjszaka is láthatóak. Illegális horgászparadicsom. Itt található néhány éjszakai, állványos kép.

Holnap megyek ismét Malajziába, ezúttal, ha minden a terveknek megfelelően halad, egyenesen Redang szigetére. Ha nem írnék addig, akkor kellemes hétvégét mindenkinek.

Ja, és a gépsas megy holnap szervízbe talán, mert néha ráz...Ez ilyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése