2007. március 31., szombat

Nagy nap

Szervusztok kedves barátaim. Nagy nap volt a tegnapi az életemben: beszereztem egy 4 GB-os SDHC memóriakártyát nemrossz áron (képet lásd lejjebb). És mintha mindez nem lenne elég, vettem egy állványt is a fényképezőgépezethez. Roppant kellemes látványt nyújt, használni is könnyű, mi kell még egy magamfajta egyszerű jóembernek. Jöjjön hát először egy kép az állványról:igen, ez Nikon


Nem mintha valamit is számítana, de az állványt a méltán világhírű Nikon cég gyártotta. Vagy ha nem, akkor egy roppan jó minőségű jól sikerült utánérzés. Nem a legmagasabb példány, de nekem megérte a hordozhatóság oltárán áldozni. Arról már nem is beszélve, hogy sárga.

A memóriakártyám pedig íme tehát tessék:
a jéghegy csúcsa

Igen, ez egy Kingston márkájú dolog, SDHC típusú (csak hogy régebbi készülékek nehogy olvasni bírják), abból is a második osztályba tartozó. Ezt azt jelenti, hogy baromi lassú. Jó, annyira nem, hogy használhatatlan lenne, de az előbbi bejegyzésben megemlített kártyához fényévnyire van. Mindegy, mostmár lehet szabadon kattogtatni a gombot a masinán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése