2007. március 29., csütörtök

Catwalk

Tegnap volt egy egész éves évforduló a nénivel, úgyhogy elmentünk a városba mulatni. Végül a City Hall-ban kötöttünk ki. Egy kellemeset étkeztünk egy japán étteremben (kissebb mennyiségű készpénzt a helyszínen hagyva). Egy valamire rájöttem: valószínűleg nem fogom az összes pénzemet sake-ba ölni, mivel kitüntetetten bűnrossz. Persze egyszer az életben ki kellett próbálni.

Eztán körbenéztünk az épületben egy kicsit jobban. Mit ad Isten, belebotlottunk az egyik legnagyobb helyi attrakcióba, a rendes évi szingapúri divatfesztiválba. Azt hiszem nem tudtam a súlyán kezelni az eseményt (rohadt unalmas volt), a néhány csinos teremtményen kívül semmi érdekes nem volt itt. Azért sikerült néhány képet összekaparni. Felhívnám a nyájas olvasó figyelmét, hogy egy szinttel az esemény fölött álltunk, ezért a képek is - bármilyen meglepő is - ebből a szögből készültek. Itt lehet megtekinteni őket:

catwalk


A mai napra (is) be volt tervezve a naccerű Sentosa sziget megtekintése, de ilyenkor valahogy mindig szakad az eső. Sebaj, lehet megyek soppingolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése