2007. február 25., vasárnap

Vannak képek!

Alázattal jelentem, hogy végre sikerült beindítani a képfeltöltést, úgyhogy igyekszem rendszeresen képtájékoztatni a nyájas olvasókat. A képtár elérhető erre: http://picasaweb.google.com/szingapur2007 (lesz majd egyszerübb link is)

Most elnézést kérek, de kell menjek a strandra.

5 megjegyzés:

  1. Haha, nem versz át. A képek Szatmáron a "soli"-ban készültek.
    Amúgy kicserélhetnéd a fejed a blogon. Valami egyenlítő-közelibbre.

    VálaszTörlés
  2. A kepek nem rosszak, csak egyetlen hibajuk van: a sosemlatott gyumolcsoket "sosemlattam" rajtuk... Amugy gratulalok a hosszu repulout tulelesehez. Azt ugyan nem ertettem tisztan, hogy ha masfel ora van hatra a celallomasig es a sebesseg 900 kmph koruli, akkor hogy lehet majdnem 10ezernyi a kilometerskalan meg hatra?! Biztos vagy benne, hogy a Fold London feloli oldalan cserkeszted be Szingapure-t? :) De tuti velem van a hiba, a kommentart nem kell figyelembe venni. Minden jot, Lehel!

    VálaszTörlés
  3. Vissza a gyumolcsos mondat, felkerultek azok a kepek is.

    VálaszTörlés
  4. gabi: jogos, jogos, lehet, hogy elneztem valamit, esetleg rosszul irtam le, vagy hibas adatott kopott ki a szamitogep. ha elosztjuk 10-zel talan kozelebb vagyunk a megoldashoz.... hmm, orok rejtely marad

    VálaszTörlés
  5. karbert: a fenebe, rajottel. egy megjegyzes: nem soli, hanem a 14-es microraion, annak is a sotet oldala.
    keppel kapcsolatban: teljesen jogos, felveszem a kapcsoltatot az IT helpdeskel, hogy tovabbitsag a problemat consumer care osztalyra, akik uljenek ossze a fejlesztokkel es jussanak kozos nevezore. magyarul dolgozom a probleman :)

    VálaszTörlés