2007. február 27., kedd

Dr. Zoidberg

Aki tudja mit jelent a cím, az tudja, hogy mit ettem ma este. Na de erről késöbb. Először is kerültek fel új képek, egy egész album és néhány kiegészítés a tegnapi albumhoz (főleg esti medencés képek). Bővebben katt erre a címre: http://sg.baralehel.info

A mai nap megtörtént az első meeting, lehet. hogy ezek szerint mégis kellesz ezt-azt csinaljuk itt? Így legyen. Én vagyok az 'account manager', mindent összevetve elég sok pénz fut át a kezemen, ha van valakinek egy szingapúri számlagyára, akkor az ide legyen szíves és írjon egy emailt. Be kell szervezzek egy nyomtatót is a csoport számára.

Eztán elvonultunk csoportonként, mi az uszoda melletti evőhelyiséget választottuk, jól megebédeltünk egy kis mittoménmit, ittunk egy kókuszlét, majd legalább 30 percig csak a projektekre koncentráltunk. Én főleg a mellékprojektemben mélyültem el, utánaolvastam a Canon 400D készüléknek. Az ár olyan 1400-1500 S$ környéke, nem voltam egészen biztos benne, hogy ezt itt és most. Eztán négyen felmentünk a városba (persze elektronikai mütymütyöket nézni. Taxival luxultunk a Sin Lin Centre felé, de közben olyan jól elbeszélgettünk a sofőrrel, hogy megfőzött minket, hogy inkább a Funan Centre-be nézzünk el. Nem volt semmi üzlet, elsősorban márkaüzletek, de azok minden mennyiségben. Persze jó drágán, mármár európai nettó árak... Csakhamar átromboltunk a Sim Lin-be... Nekiálltam kérdezősködni a célszerszám iránt, és mit ad Isten: 800-ért is kaptam ajánlatot... hmm, mennyiért szerezhetik be ezek, ha kb. 3 másodperbe telik lealkudni az hivatalos 1400-ról 800-ra? És még csak meg sem eröltettem magam. Na de megfogom, és ha a garanciával minden korrektes, belecsapok az egyik eladó kezébe.

Hazajövet még vettem vacsorát (valami hal, valami más hal és rákolló). Mit is mondjak, Isteni...

2 megjegyzés:

  1. Ha érdekel, innen ingyen (black) tölthetsz le shortcourse.com könyvet a Canon Digital Rebel géphez, igaz, nem a 400-hoz, amit vettél, hanem a 300-hoz, de gondolom nagyrészt ül arra is: http://avaxhome.ru/ebooks/1928873421asd.html Nekem Nikonom van, ahhoz megvan a megfelelõ shortcourse.com könyv, és jó.

    VálaszTörlés
  2. koszi szepen, utananezek hamarosan!

    VálaszTörlés